• امروز : پنجشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 28 May - 2026
14

افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان

  • کد خبر : 8120
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۳۸
افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان
در سال گذشته با اقدامات انجام شده در حوزه آب شهری ۱۳ هزار مترمکعب به ظرفیت مخازن آب شرب شهر‌های استان افزوده شد.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، مدیرعامل شرکت آبفا کردستان اظهار داشت: حجم مخازن آب شهری استان تا پیش از اقدامات انجام شده در سال قبل ۲۴۵ هزار و ۵۳۰ مترمکعب بود که با ساخت ۴ باب مخزن جدید در سال ۱۴۰۲ این میزان به ۲۵۸۵۳۰ مترمکعب رسید.

محمد فرهاد افزود: در سال گذشته ۲ باب مخزن آب در داخل تصفیه خانه شهر دیواندره به ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب، یک باب مخزن در شهرستان بانه (شهر بویین) به ظرفیت ۲ هزار و یک باب در شهرستان سروآباد به ظرفیت یکهزار مترمکعب احداث شد.

وی خاطرنشان کرد: تعداد مخازن شهری استان تا پایان سال ۱۴۰۱ نیز ۱۲۹ باب بوده است که با ۴ باب مخزن احداث شده طی سال گذشته، هم اکنون ۱۳۳ باب مخزن در شهر‌های استان وجود دارد.

در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان از آب شرب سالم و بهداشتی به صورت پایدار بهره‌مند هستند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=8120
  • دیدگاه‌ها برای افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.