• امروز : چهارشنبه, ۱۳ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 4 November - 2026
♥1

واژگونی سمند در محور سنندج ـ دهگلان؛ ۲ نفر کشته و ۲ نفر مصدوم شدند

  • کد خبر : 14046
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۹
واژگونی سمند در محور سنندج ـ دهگلان؛ ۲ نفر کشته و ۲ نفر مصدوم شدند
حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در کیلومتر ۳۲ محور سنندج ـ دهگلان، جان دو نفر را گرفت و دو سرنشین دیگر را مصدوم کرد. رئیس پلیس راه کردستان، خستگی و خواب‌آلودگی راننده را علت اصلی این سانحه اعلام کرد.

به گزارش چالاک نیوز، سرهنگ حمیدرضا عبدالملکی، رئیس پلیس راه استان کردستان، اظهار کرد: پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر واژگونی یک دستگاه سمند در محور سنندج ـ دهگلان، تیم گشت پلیس راه برای امدادرسانی و بررسی حادثه به محل اعزام شد.

وی با بیان اینکه این سانحه در کیلومتر ۳۲ این محور به وقوع پیوست، افزود: در جریان واژگونی خودرو، راننده و یکی از سرنشینان جان خود را از دست دادند و دو سرنشین دیگر نیز مصدوم شدند.

رئیس پلیس راه استان کردستان با اشاره به بررسی‌های صورت‌گرفته درباره این حادثه، خستگی و خواب‌آلودگی راننده را عامل اصلی وقوع سانحه عنوان کرد.

عبدالملکی در ادامه با تأکید بر لزوم رعایت قوانین و مقررات رانندگی، از رانندگان خواست با توجه به شرایط بارندگی و لغزندگی جاده‌ها، سرعت مطمئنه را رعایت کرده و از تغییر مسیر ناگهانی و سبقت‌های غیرمجاز پرهیز کنند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=14046

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.