• امروز : چهارشنبه, ۱۳ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 4 November - 2026
♥0

کشف ۲۰ قبضه کلاشینکف و ۴۰ تیغه خشاب در مرزهای مریوان

  • کد خبر : 14043
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۷
کشف ۲۰ قبضه کلاشینکف و ۴۰ تیغه خشاب در مرزهای مریوان
ـ فرمانده مرزبانی استان کردستان از شناسایی و کشف یک محموله قاچاق سلاح جنگی در مرزهای شهرستان مریوان خبر داد که شامل ۲۰ قبضه کلاشینکف تاشو و ۴۰ تیغه خشاب بوده است.

به گزارش چالاک نیوز، سردار احمدرضا حاتمی، فرمانده مرزبانی استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرزبانان استان با بهره‌گیری از هوشیاری و اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی و کشف محموله‌ای از سلاح‌های جنگی قاچاق در مرزهای مریوان شدند.

وی با تشریح جزئیات این عملیات افزود: محموله کشف‌شده شامل ۲۰ قبضه سلاح کلاشینکف تاشو و ۴۰ تیغه خشاب بود که پس از شناسایی مسیر تردد قاچاقچیان، طی عملیاتی غافلگیرانه به دست نیروهای مرزبانی افتاد.

فرمانده مرزبانی کردستان با اشاره به درگیری مرزبانان با قاچاقچیان در جریان این عملیات گفت: افراد متهم پس از مواجهه با نیروهای مرزبانی از محل فرار کردند و اقدامات برای شناسایی و دستگیری آن‌ها همچنان ادامه دارد.

سردار حاتمی با تأکید بر مقابله جدی با قاچاق سلاح و مهمات خاطرنشان کرد: مرزبانی استان با تکیه بر ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی خود، مبارزه با قاچاق سلاح و تأمین امنیت مرزهای کردستان را با جدیت دنبال می‌کند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=14043

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.