• امروز : چهارشنبه, ۱۳ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 4 November - 2026
♥2

آغاز رگبار باران و رعدوبرق در کردستان از ظهر چهارشنبه

  • کد خبر : 13986
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۱
آغاز رگبار باران و رعدوبرق در کردستان از ظهر چهارشنبه
استان کردستان از ظهر چهارشنبه تا پایان هفته تحت تأثیر ناپایداری‌های جوی قرار می‌گیرد؛ سامانه‌ای که با رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد در برخی ساعات همراه خواهد بود، در حالی که دمای هوا طی سه روز آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت.

به گزارش چالاک نیوز، بررسی آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد ناپایداری‌های جوی از ظهر چهارشنبه در کردستان آغاز می‌شود و در روزهای پایانی هفته، بخش‌هایی از استان شاهد تغییر شرایط جوی و بارش‌های رگباری خواهند بود.

فعالیت این سامانه در برخی ساعات با رعدوبرق و وزش باد همراه است و احتمال وقوع این پدیده‌ها در مناطق مختلف استان وجود دارد.

بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، دمای هوای کردستان طی سه روز آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت و رگبارهای احتمالی و ناپایداری‌های جوی، مهم‌ترین پدیده‌های مورد انتظار در این مدت خواهند بود.

با توجه به احتمال تغییر شرایط جوی، پیگیری اطلاعیه‌ها و پیش‌بینی‌های به‌روز اداره‌کل هواشناسی کردستان برای اطلاع از وضعیت جوی مناطق مختلف استان اهمیت دارد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=13986
  • نویسنده : شهرام رستمی
  • دیدگاه‌ها برای آغاز رگبار باران و رعدوبرق در کردستان از ظهر چهارشنبه بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.