• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
19

اعزام 2 کاراته‌کای کردستانی به رقابت‌های قهرمانی 2021 آسیا در قزاقستان

  • کد خبر : 2651
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۸:۴۶
اعزام 2 کاراته‌کای کردستانی به رقابت‌های قهرمانی 2021 آسیا در قزاقستان
"کیوان بابان و نگار حسینی" 2 کاراته‌کای کردستانی به منظور حضور در رقابت های قهرمانی کاراته رده های پایه و بزرگسالان آسیا به کشور قزاقستان سفر کردند.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز؛ نوزدهمین دوره رقابت های کاراته رده های پایاه و هفدهمین دوره رقابت های کاراته بزرگسالان آسیا طی روزهای 27 تا یکم دی ماه به میزبانی کشور قزاقستان برگزار می شود.

این دوره از مسابقات با حضور 545 کاراته کا از 29 کشور آسیایی به مدت چهار روز در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان، زیر 21 سال و بزرگسالان در دو بخش زنان و مردان به میزبانی قزاقستان و در شهر آلماتی این کشور برگزار می‌شود.

“کیوان بابان و نگار حسینی” 2 کاراته‌کای کردستانی در قالب تیم‌ملی ایران روز چهارشنبه 24 آذرماه تهران را به مقصد قزاقستان محل برگزاری رقابت‌ها ترک کردند.

گفتنی است؛ کیوان بابان به‌عنوان ورزشکار در بخش کومیته تیمی و نگار حسینی در جایگاه مربی تیم‌ملی رده امید به مسابقات 2021 قهرمانی آسیا اعزام شده اند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=2651

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.