به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز، ریحان امیدی راد اظهار داشت: در شبانه روز گذشته ۱۴ ایستگاه هواشناسی کردستان بارش باران را گزارش کردند که شهر بانه، روستای سلین در سروآباد و روستای حاجی ممدان در سقز به ترتیب با چهار، ۳.۵ و ۲ میلی متر بیشترین میزان بارش را داشتند.
وی افزود: از بعدازظهر امروز تا ظهر فردا یارندگیها در سطح استان به خصوص برای نیمه غربی شامل شهرستان های بانه، سقز، مریوان، سروآباد و غرب سنندج شدید بوده و احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانهها وجود دارد.
کارشناس اداره کل هواشناسی کردستان ادامه داد: مه آلود بودن هوا و بارش سنگین برف و کولاک در جاده ها و گردنه های استان نیز موجب اختلال در تردد خواهد شد که توصیه میکنیم تا حد امکان از سفرهای غیرضروری خودداری شود.
وی اضافه کرد: از بعدازظهر روز دوشنبه با ورود یک سامانه دیگر شاهد بارش برف و باران در سطح استان هستیم که تا اواخر وقت سه شنبه بارشهای قابل ملاحظه ای را در پی خواهد داشت.
امیدی راد یادآور شد: در مدت فعالیت این سیستم های بارشی دمای هوا در طول ساعات روز چهار تا پنج درجه نوسان خواهد داشت.