• امروز : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 23 May - 2026
5

۳۳ هزار زائر اربعین از مرز باشماق وارد عراق شدند

  • کد خبر : 5649
  • ۰۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶
۳۳ هزار زائر اربعین از مرز باشماق وارد عراق شدند
فرماندار مریوان گفت: از ۲۷ مرداد تا امروز ۳۳ هزار زائر اربعین از مرز باشماق مریوان وارد عراق و عازم کربلای معلی شدند.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز اسماعیل احمدی اظهار کرد: در همین مدت، ۱۰ هزار و ۵۸ زائر نیز از طریق مرز باشماق به ایران بازگشتند.

وی با اشاره به اینکه امروز تاکنون ۲ هزار و ۵۴۳ زائر از مرز باشماق وارد عراق شده اند، افزود: کار اعزام زائران از مرز باشماق به عراق، هر روز از ساعت چهار بامداد تا ۱۸ عصر انجام می شود.

فرماندار مریوان یادآور شد: در آنسوی مرز امکانات حمل و نقل برای عزیمت زائران به سمت نجف و کاظمین فراهم است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

احمدی به برپایی ۲۲ موکب در مرز باشماق و شهر مریوان اشاره داشت و اضافه کرد: هفت پارکینگ در شهر مریوان و مرز باشماق با ظرفیت ۱۲ هزار خودرو آماده ارائه خدمات به زائران است.

وی اظهار کرد: هم اکنون ۴۴ دستگاه اتوبوس و ۷۶ دستگاه مینی بوس بخش دولتی و خصوصی برای انتقال زائران به مرز باشماق آماده خدمت رسانی هستند.

امسال برای دومین سال است که مرز باشماق برای تردد زائران اربعین در نظر گرفته شده است.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=5649
  • دیدگاه‌ها برای ۳۳ هزار زائر اربعین از مرز باشماق وارد عراق شدند بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.