علی عبدی اظهار کرد: اتحادیه خبازان مرکز استان قبل از آغاز جنگ تحمیلی با توجه به مصوبه قرارگاه اقتصادی استان و در راستای عمل به وظایف خود، ۵۰۰ کپسول گاز مایع ۲۵ کیلوگرمی را از محل منابع مالی داخلی تامین کرد و با قیمت مصوب در اختیار خبازان قرار داد.
وی با اشاره به اینکه ۸۰ واحدنانوایی هم از قبل به نفت و گازوئیل مجهز شده اند، اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد واحدهای خبازی دوگانهسوز استان در صورت قطعی برق و کمبود انرژی، نان لواش را پخت خواهند کرد.
رئیس اتحادیه خبازان مرکز کردستان ادامه داد: سهمیه آرد واحدهای سنگک پزی و بربری که نیاز به تامین انرژی بیشتری دارند در صورت نیاز و در مواقع بحرانی، به نان لواش تغییر پیدا می کند تا با صرف انرژی کمتر اقدام به تولید نان کنند.
عبدی با اشاره به اینکه در هر محله یک واحد نانوایی انتخاب شده است تا تجهیز و در موقع بحرانی فعال باشد، افزود: ۵۰۰ واحد خبازی هم برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه چهار درصد ویژه خرید ژنراتور به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۰ واحد نانوایی دراستان مجهز به ژنراتور هستند، گفت: در مجموع ۲ هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی در استان وجود دارد که ۲ هزار و ۵۰۰ واحد آن آرد یارانهای نوع اول دریافت می کنند.
رئیس اتحادیه خبازان مرکز کردستان در ارتباط با قیمت نان هم یادآور شد: با توجه به تغییر قیمت گندم، با مصوبه کارگروه آرد و نان استان، قیمت نان در واحدهای آزادپز هم چون سنگک پزی ها به هر قرص نان ۲۵ هزار تومان افزایش یافت.
عبدی اظهار کرد: هیچ گونه تغییری در قیمت نان واحدهای آزادپز داده نشده است و با هر واحدی که خودسرانه اقدام به افزایش آن کند برخورد قانونی می شود.
وی بیان کرد: در تامین آرد هیچگونه مشکل و کمبودی در استان وجود ندارد و به اندازه کافی آرد در انبار و کارخانجات آرد موجود است و در شرایط جنگی هم تاکنون حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن آراد مازاد بر سهمیه توزیع شده است































