• امروز : شنبه, ۱۴ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026
1

فاتح بادپروا دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان شد

  • کد خبر : 13548
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۶
فاتح بادپروا دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان شد
مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی، فاتح بادپروا را به عنوان دبیر نوزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان منصوب کرد.

به گزارش چالاک نیوز، در حکم اتابک نادری بر برگزاری جشنواره‌ای اثرگذار و متناسب با نیازهای امروز جامعه، تقویت ارتباط مستقیم تئاتر خیابانی با مردم، بهره‌گیری از ظرفیت هنر برای پرداختن به مسائل اجتماعی و فرهنگی، توسعه همکاری با دستگاه‌های اجرایی استان و ارتقای جایگاه بین‌المللی جشنواره تئاتر خیابانی مریوان تأکید شده است.

همچنین استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری منطقه و کشور برای اعتلای تئاتر خیابانی و برگزاری هرچه موفق‌تر این رویداد، از دیگر محورهای این حکم عنوان شده است.

فاتح بادپروا پیش از این نیز دبیری چند دوره از جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان را بر عهده داشته و از چهره‌های شناخته‌شده این رویداد فرهنگی به شمار می‌رود.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=13548
  • دیدگاه‌ها برای فاتح بادپروا دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان شد بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.