• امروز : پنجشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 28 May - 2026
9

سو قصد مسلحانه در سقز، سه نفر کشته شدند

  • کد خبر : 8772
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۳ - ۸:۵۴
سو قصد مسلحانه در سقز، سه نفر کشته شدند
فرمانده انتظامی شهرستان سقز از تلاش‌های ویژه برای شناسایی و دستگیری قاتل یا قاتلان سه نفر از جمله یک روحانی اهل سنت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ صید علی صفری روز پنجشنبه اظهار کرد: چهارشنبه شب فردی با سلاح به مکانی در شهر سقز وارد و اقدام به تیراندازی کرد که بر اثر آن ۲ نفر با هویت‌هایِ معلوم و نفرِ سوم به هویتِ “شیخِ آزاد” از روحانیون اهل سنت جان باختند.

وی افزود: این موضوع با دستور ویژه فرمانده انتظامی استان کردستان در دستور کار پلیس قرار دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان سقز اضافه کرد: پلیس به سرنخ های خوبی در این خصوص دست یافته که بزودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سرهنگ علی صفری ضمن عرض تسلیت به خانواده جان باختگان، گفت: تأمینِ امنیت شهروندان اولویتِ قطعی و حتمیِ پلیس است و در خصوصِ دستگیری قاتل یا قاتلین از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=8772
  • دیدگاه‌ها برای سو قصد مسلحانه در سقز، سه نفر کشته شدند بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.