• امروز : پنجشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 28 May - 2026
9

اهدای خون ۲۵ هزار نفر در کردستان

  • کد خبر : 7038
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۶
اهدای خون ۲۵ هزار نفر در کردستان
مدیرکل انتقال خون استان کردستان گفت: در ۸ ماهه امسال ۲۸ هزار نفر برای اهدای خون به مراکز ثابت و سیار انتقال خون استان مراجعه کرده‌اند که ۲۵ هزار نفر آن‌ها موفق به اهدای خون شدند.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، محمدسعید کریمیان مدیرکل انتقال خون استان کردستان از رشد ۳ درصدی اهدای خون در سال‌جاری در کردستان خبر داد و اظهار کرد: طی ۸ ماهه امسال ۲۸ هزار نفر برای اهدای خون به مراکز ثابت و سیار انتقال خون استان مراجعه کرده‌اند که ۲۵ هزار نفر آن‌ها موفق به اهدای خون شدند.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که بانوان واجد شرایط اهدای خون در کردستان آمار بالایی را به خود اختصاص داده‌اند، متاسفانه از کمترین میزان استقبال بانوان در این خصوص مواجه هستیم.

به گفته کریمیان، کاهش مشارکت بانوان در اهدای خون در ایران، ترس از کم خونی و سوزن کیسه‌های اهدای خون از مهم‌ترین دلایل عدم رغبت بانوان به اهدای خون است.

مدیرکل انتقال خون استان کردستان به کاهش ۴ درصدی مشارکت بانوان نسبت به سال گذشته در مشارکت در اهدای خون گفت: سال قبل ۱۰ درصد از مراجعه‌کنندگان اهدای خون در کردستان را بانوان به خود اختصاص داده بودند این میزان در سال‌جاری به ۶ درصد کاهش پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه خون‌گیری در مرکز استان به صورت دو شیفت و در مابقی بخش‌ها شبانه‌روزی و در سقز در وقت اداری انجام می‌شود، گفت: انجام می‌شود، گفت: خون اهدایی به ۲۰ مرکز درمانی در استان ارسال و مازاد آن در شبکه خونرسانی کشور توزیع می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر کمبود خون در کردستان نداریم، اما با کاهش مراجعات مردم به مراکز اهدای خون به دنبال سرمای هوا هستیم.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=7038
  • دیدگاه‌ها برای اهدای خون ۲۵ هزار نفر در کردستان بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.