• امروز : پنجشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 28 May - 2026
8

خرید تضمینی گندم در کردستان از ۶۰۰ هزار تن گذشت

  • کد خبر : 8825
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
خرید تضمینی گندم در کردستان از ۶۰۰ هزار تن گذشت
نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان گفت: از ابتدای زمان برداشت گندم تا چهارم مرداد ۶۱۲ هزار و ۷۹۴ تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شده است.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، جمال صالحی گفت: شهرستان بیجار با ثبت ۱۴۷ هزار و ۵۵۴ تن رکورد دار خرید تضمینی گندم در استان است.

وی اظهار کرد: سقز با ثبت ۱۱۲ هزار و ۶۶۷ تن، قروه با ۱۱۲ هزار و ۳۰۵ تن و دهگلان با ۹۸ هزار و ۹۸۴ تن خرید تضمینی، در جایگاه های بعدی قرار دارند. 

نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان آهنگ خرید روزانه گندم توسط سیلوها و مراکز خرید تضمینی گندم در استان را ۳۳ هزار و تن اعلام کرد و افزود: میزان گندم خریداری شده از کشاورزان استان تا امروز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد افزایش نشان می‌دهد. 

صالحی ادامه داد: ۴۹۱ هزار و ۳۶۳ تن از گندم خریداری شده در سامانه بانک کشاورزی ثبت شده ولی تا به امروز بهای گندم به کشاورزان پرداخت نشده است.

وی یادآور شد: ۸۷ مرکز خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری در کردستان فعالیت دارد و پیش بینی می‌شود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت و یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول مازاد به مراکز خرید تضمینی گندم تحویل داده شود.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=8825
  • دیدگاه‌ها برای خرید تضمینی گندم در کردستان از ۶۰۰ هزار تن گذشت بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.