• امروز : شنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 23 August - 2025
19
مدیرعامل تعاونی مرزنشینان خبر داد:

مرزنشینان بدون محدودیت تردد از عوارض خروج از کشور معاف می‌باشند

  • کد خبر : 6998
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۶
مرزنشینان بدون محدودیت تردد از عوارض خروج از کشور معاف می‌باشند
مدیرعامل تعاونی مرزنشینان دهستان زریبار مریوان گفت: با همکاری و پیگیری پلیس گذرنامه مرزباشماق و همت و همکاری دولت و براساس قانون بودجه سال جاری مرزنشینان بدون محدودیت تردد از عوارض خروج از کشور معاف می‌باشند

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، خبات مرادی مدیرعامل تعاونی مرزنشینان دهستان زریبار مریوان خبر داد: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته که قبلاً یکبار مرزنشینان می‌توانستند تردد داشته باشند با همکاری و پیگیری پلیس گذرنامه مرزباشماق و همت و همکاری دولت و براساس قانون بودجه سال جاری مرزنشینان بدون محدودیت تردد از عوارض خروج معاف می باشند (بدون پرداخت هیچ هزینه ای و کاملا رایگان) این معافیت در سال بدون محدودیت و شامل سرپرست و افراد تحت تکفل دارای کارت الکترونیکی مرزنشینی فعال است.

وی در ادامه گفت: لازم به ذکر می‌باشد که مرزنشینان باید دارای پاسپورت و همچنین دارای تاریخ کارت اعتباری الکترونیکی معتبر باشند.

مرادی در پایان بیان داشت: مرزنشینان توجه داشته باشند که در زمان خروج از کشور نیاز به دریافت هیچگونه فیش واریزی ندارند و بصورت اتوماتیک در سامانه گذرنامه اطلاعات مرزنشینان ثبت گردیده است و باید اطلاعات کارت مرزنشینان در سامانه پلیس گذرنامه بارگذاری شده باشد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=6998

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.