• امروز : دوشنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 25 August - 2025
9

پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال کردستان و شکست صدرنشین رقابت‌ها

  • کد خبر : 5676
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۴
پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال کردستان و شکست صدرنشین رقابت‌ها
هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال بزرگسالان کردستان با شکست تیم آبیدر سنندج صدرنشین رقابت ها، مقابل نماینده بیجار همراه بود.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ،در ادامه رقابت های لیگ برتر فوتبال بزرگسالان کردستان و در هفته شانزدهم این مسابقات، تکنام گروس بیجار با نتیجه ۲ بر یک، آبیدر سنندج، تیم صدر جدولی را شکست داد.

در بازی دیگر، کوردان سقز سه بر صفر از سد شهرداری سروآباد گذشت و تراکتور سازی دیواندره ۲ بر یک شاهین سنندج را مغلوب کرد.

همچنین هیات فوتبال بانه سه بر صفر شهرداری قروه را از پیش رو برداشت و آکادمی ذوالفقار نسب سنندج با نتیجه ۲ بر یک، شهرداری مریوان را شکست داد.

بر این اساس، آبیدر سنندج با ۳۷ امتیاز همچنان در صدر جدول رده بندی قرار دارد، شهرداری مریوان با ۳۳ امتیاز در رده دوم جدول و تکنام گروس بیجار با ۳۳ امتیاز و تفاضل گل کمتر در جایگاه سوم است.

در پایان لیگ در صورت امتیازهای برابر ۲ یا چند تیم، نتایج مجموع بازی های رو در رو در اولویت خواهد بود.

همچنین در نهایت سه تیم پایانی جدول به لیگ دسته اول استان سقوط خواهد کرد.

آبیدر سنندج، شهرداری مریوان، تکنام گروس بیجار، کوردان سقز، آکادمی ذوالفقارنسب سنندج، هیات فوتبال بانه، شهرداری قروه، تراکتورسازی حبیبی دیواندره، شهرداری سروآباد و شاهین سنندج، ۱۰ تیم حاضر در لیگ برتر فوتبال بزرگسالان استان کردستان هستند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=5676

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.