به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان با اعلام این خبر و پیرو ادامه طرح رصد و پایش دارو و مواد بیولوژیک، ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بازرسان این اداره توانستند طی بازرسی از داروخانههای دامپزشکی سطح شهرستان تعداد ۱۵ نوع دارو شامل ۱۵۶ واحد دارویی را کشف و ضبط کنند.
کیوان نوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازدیدهای مستمر اداره دامپزشکی شهرستان مریوان، از مراکز بخش خصوصی دامپزشکی مثل داروخانه، درمانگاه، آزمایشگاه، مرکز واکسیناسیون و … موجب شده خدمات باکیفیت به روستائیان و دامداران ارائه شود و در نهایت به عنوان عاملی برای کمک به رشد تولید در بخش دامپروری مؤثر واقع شود.
وی از دامداران درخواست کرد: با مشاهده هرگونه تخلف در حوزه واکسن و داروی دامی مراتب را سریعاً از طریق سامانه پیغامگیر ۱۵۱۲ گزارش کنند تا بازرسان این اداره در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام لازم را انجام دهند.