• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
3

بارش‌های رگباری و پراکنده کردستان را فرا می‌گیرد

  • کد خبر : 3322
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
بارش‌های رگباری و پراکنده کردستان را فرا می‌گیرد
رییس اداره پیش بینی هواشناسی کردستان گفت: از بعدازظهر امروز تا اواخر وقت فردا شرایط برای بارش‌های رگباری و پراکنده بهاری در سطح استان فراهم است و مقدار بارش‌ها در روز جمعه بیشتر پیش بینی می‌شود.

به گزارش چالاک نیوز :نشمیل احمدیانی اظهار داشت بارش‌ها امروز از شدت کمی برخوردار است اما در روز جمعه فراگیرتر شده و مقدار آن برای نواحی شمالی و شرقی استان بیشتر برآورد می‌شود.

وی افزود: این بارش‌ها به صورت نقطه‌ای بوده و در توابع شهرستان‌های بیجار، دیواندره، شرق سقز و شمال قروه بیشتر پیش بینی می‌شود که ممکن است آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه‌ها را نیز به صورت موقت در پی داشته باشد.

رییس اداره پیش بینی هواشناسی کردستان با اشاره به اینکه در بعدازظهر امروز شرایط برای شکل گیری گرد و غبار در کشور عراق و انتقال آن به استان و کاهش کیفیت هوا وجود دارد، ادامه داد: وزش باد نیز طی امروز و فردا در استان شدید است که سبب خیزش گرد و غبار محلی می‌شود.

وی اضافه کرد: دمای هوای استان تا فردا تغییرات محسوسی ندارد اما از روز شنبه روند افزایشی خواهد داشت.

احمدیانی یادآور شد: در شبانه روز گذشته روستای سراب شهرک دهگلان با دمای منفی ۲ درجه سردترین و روستای سلین در سروآباد با دمای ۲۹ درجه سانتی گراد گرمترین نقاط استان بودند دمای شهر سنندج مرکز استان هم بین ۶ و ۲۵ درجه سانتی گراد گزارش شد.

اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود) و ۱۳ ایستگاه اقلیم‌شناسی، ۷۹ ایستگاه باران‌سنجی و سه ایستگاه جاده‌ای است و این ایستگاه‌ها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازه‌گیری، ثبت و مخابره می‌کنند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=3322

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.