• امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 17 July - 2026
0

غربالگری بینایی ۷۷ هزار کودک کردستانی در سال جاری

  • کد خبر : 13431
  • ۱۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۰
غربالگری بینایی ۷۷ هزار کودک کردستانی در سال جاری
مدیرکل بهزیستی کردستان از اجرای طرح ملی غربالگری بینایی برای ۷۷ هزار کودک در استان خبر داد و گفت: این طرح با هدف شناسایی زودهنگام تنبلی چشم و پیشگیری از آسیب‌های بینایی در ۴۸ پایگاه ثابت و سیار اجرا می‌شود.

به گزارش چالاک نیوز،

حسین رسولی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طرح ملی غربالگری بینایی هر سال با هدف شناسایی زودهنگام آمبلیوپی (تنبلی چشم) در سراسر کشور اجرا می‌شود و سال گذشته ۷۱ هزار کودک در کردستان از خدمات این طرح بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به افزایش جامعه هدف در سال جاری افزود: تشخیص به‌موقع تنبلی چشم در سال‌های ابتدایی زندگی، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری از نابینایی و کاهش آسیب‌های بینایی در آینده است و بر همین اساس، امسال ۷۷ هزار کودک در استان تحت غربالگری قرار خواهند گرفت.

مدیرکل بهزیستی کردستان با بیان اینکه این خدمات از طریق ۴۸ پایگاه ثابت و سیار در مناطق شهری و روستایی ارائه می‌شود، گفت: توسعه دسترسی خانواده‌ها به خدمات غربالگری و افزایش آگاهی والدین نسبت به اهمیت معاینات دوره‌ای بینایی از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح است.

رسولی خاطرنشان کرد: آمبلیوپی یکی از شایع‌ترین اختلالات بینایی دوران کودکی است که در صورت تشخیص ندادن و درمان نشدن، می‌تواند به کاهش شدید بینایی یا حتی نابینایی منجر شود، در حالی که با شناسایی زودهنگام، در بسیاری از موارد امکان درمان موفق آن وجود دارد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=13431
  • نویسنده : شهرام رستمی
  • دیدگاه‌ها برای غربالگری بینایی ۷۷ هزار کودک کردستانی در سال جاری بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.