• امروز : پنجشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 28 May - 2026
7

۱۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد در مریوان معدوم شد

  • کد خبر : 11572
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۹:۲۲
۱۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد در مریوان معدوم شد
رئیس مرکز بهداشت مریوان گفت: هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در این شهرستان کشف و معدوم شد.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز،فرید شریفی در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: تیم های بازرسی بهداشت محیط این مرکز، در روزهای گذشته با سرکشی به مراکز تهیه، نگهداری و عرضه مواد غذایی و اقلام بهداشتی در شهرستان، هزار و ۴۵۰ کیلوگرم مواد غذایی و ۵۰ کیلوگرم اقلام آرایشی – بهداشتی فاسد را کشف و ضبط کردند.

وی افزود: تمام اقلام کشف شده پس از طی مراحل قانونی و با نظارت کارشناسان مربوطه، به سایت پسماند مریوان منتقل و بر اساس دستورالعمل های بهداشتی معدوم سازی شد.

رئیس مرکز بهداشت مریوان اظهار کرد: این بازرسی ها بخشی از برنامه های نظارتی و پیشگیرانه حوزه سلامت است و با جدیت ادامه خواهد داشت.

شریفی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ (سامانه پاسخگویی وزارت بهداشت) اطلاع دهند تا پیگیری و برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=11572
  • دیدگاه‌ها برای ۱۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد در مریوان معدوم شد بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.