• امروز : شنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 23 August - 2025
2

اورژانس هوایی کردستان هشت ماموریت انجام داد

  • کد خبر : 11387
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
اورژانس هوایی کردستان هشت ماموریت انجام داد
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون هشت ماموریت توسط بالگرد اورژانس هوایی در استان انجام شد.

به گزارش چالاک نیوز، بابک هدائی اظهار کرد: اورژانس هوایی کردستان از ابتدای تاسیس(۱۳۹۶) تاکنون، ۵۹۰ ماموریت انجام داده است.

وی افزود: امروز در ماموریت جدید، چهار نفر بر اثر حادثه رانندگی در محور کامیاران به سروآباد، دچار مصدومیت شدند که یکی از مصدومان به دلیل بحرانی بودن وضعیتش، با بالگرد اورژانس به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: این حادثه پیش از ظهر امروز به وقوع پیوست که به دنبال اعلام ماموریت از سوی دیسپچ مرکز اورژانس ۱۱۵، پایگاه‌های گشکی(واقع در محور کامیاران- سروآباد)، منطقه یک شهری و منطقه ۲ شهری به محل حادثه اعزام شدند.

هدائی ادامه داد: پس از انجام رهاسازی، اقدامات درمانی لازم از جمله کنترل خونریزی، فیکس سر و گردن، ستون فقرات، اندام ها و سایر اقدامات و معاینات لازم برای مصدومان انجام شد.

وی یادآور شد: با توجه به بحرانی بودن حال یک نفر از مصدومان حادثه، بالگرد اورژانس عازم شهرستان کامیاران شد و پس از انجام اقدامات درمانی، این مصدوم به بیمارستان کوثر سنندج انتقال یافت و سه مصدوم دیگر به بیمارستان سینا کامیاران منتقل شدند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=11387

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 3انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.