به گزارش چالاک نیوز به نقل از روژمان نیوز- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: شکست رژیم صهیونیستی هژمونی غرب و آمریکا را متلاشی میکند
علی اصغر حسینی در نشست بصیرتی و فرهنگی کمیته امداد استان کردستان با موضوع دستاوردهای دفاع مقدس، ضمن تسلیت شهادت مجاهد نستوه شهید حسن نصرالله، شهادت ایشان را ضایعه ای بزرگ برای جهان اسلام دانست.
آمریکا پشت تمام جنایات رژیم صهیونیستی است و اگر رژیم صهیونی شکست بخورد هژمونی غرب و آمریکا از هم می پاشد، بنابراین آمریکا تمام حمایت خود را به کار گرفته تا اسرائیل غاصب شکست نخورد.
تاریخ انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت سرشار از شهدایی است که جبهه کفر و استکبار جهانی گمان می کردند با ترور و حذف آنان نسخه انقلاب و مقاومت پیچیده خواهد شد اما می بینیم که روز به روز به قدرت نظام اسلامی و جبهه مقاومت افزوده می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه دفاع مقدس سرشار از رشادت، ازخودگذشتگی و فداکاری است، گفت: متاسفانه مدیرانی که به بیت المال دست درازی می کنند از خودگذشتگی رزمندگان دفاع مقدس را درک نکرده اند و الی هیچ وقت یک وجب در مسیر فساد اداری قدم برنمی داشتند.































