• امروز : شنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 23 August - 2025
4

۱۱۸ هزار تن کالا از گمرکات کردستان وارد کشور شد

  • کد خبر : 9340
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۱۴
۱۱۸ هزار تن کالا از گمرکات کردستان وارد کشور شد
ناظر گمرکات کردستان گفت: افزون بر ۱۱۸ هزار تن کالا در ۶ ماهه نخست سال جاری از طریق گمرکات استان وارد کشور شده است.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز،فرامرز امیدی در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: در نیمه نخست سال جاری میزان واردات قطعی و ورود موقت از گمرکات استان ۱۱۸ هزار و ۲۱۶ تن کالا به ارزش ۴۳۱ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۱۳۲ دلار بوده است.

وی اظهار کرد: سهم واردات قطعی کالا از مرزهای استان ۱۳ هزار و ۱۴۸ تن به ارزش ۹۹ میلیون ۲۱۹ هزارو ۶۹۴ دلار بوده است.

ناظر گمرکات کردستان افزود: در مجموع میزان واردات و ورود موقت از طریق گمرکات استان در این مدت از نظر ارزشی ۴۱ درصد و به لحاظ وزنی هم ۱۲۹ درصد رشد داشته است.

امیدی به کالاهای وارداتی اشاره کرد و ادامه داد: عمده کالاهای وارداتی در این مدت شامل شمش طلا، شمش آلومینیوم، کالاهای واسطه ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی مورد نیاز مرزنشینان بوده است.

وی یادآور شد: کالاهای وارد شده به گمرکات استان از کشورهای عراق، امارات متحده عربی، اتریش، ترکیه، چین و ایتالیا به کشور وارد و درکوتاه ترین زمان ممکن ترخیص شده اند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=9340

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.