• امروز : سه شنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025
7

چاپ 51 کتاب به زبان کُردی در دانشگاه کردستان

  • کد خبر : 1830
  • ۲۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸
چاپ 51 کتاب به زبان کُردی در دانشگاه کردستان
رییس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان گفت: با هدف ترویج زبان و ادبیات کردی در سال های اخیر ۵۱ کتاب در زمینه زبان کردی در دانشگاه کردستان چاپ شده است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی چالاک نیوز، امید قادرزاده اظهار داشت: دانشگاه کردستان در سال های گذشته همواره حامی زبان و ادبیات کردی بوده و خدمات بسیاری در زمینه گسترش زبان و ادبیات کردی در استان صورت گرفته که بیشترین تلاش را دانشگاه کردستان داشته است.

وی افزود: تاسیس رشته زبان و ادبیات کردی و یکپارچه سازی خط بریل کُردی از جمله فعالیت‌هایی است که بدون حمایت دانشگاه کردستان و مسوولان استانی، تحقق پیدا نمی کرد.

رییس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان زبان و ادبیات کردی را از اولویت های فرهنگی استان دانست و اضافه کرد: دانشگاه کردستان به مرجعی برای این حوزه تبدیل شده است و امیدواریم در آینده نیز شاهد شکوفایی و گسترش بیشتر آن باشیم.

قادرزاده به رونمایی از طرح یکپارچه‌سازی خط بریل کردی اشاره کرد و افزود: جامعه روشندلان از جامعه جدا نیست و نابینایان و کم بینایان دارای ظرفیت‌های ارزنده بسیاری هستند که باید از آن استفاده کرد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=1830

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.