• امروز : سه شنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025
4
کارشناس هواشناسی:

هوای کردستان در هفته جاری غبارآلود می‌شود

  • کد خبر : 3404
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰:۳۷
هوای کردستان در هفته جاری غبارآلود می‌شود
ارشناس اداره کل هواشناسی کردستان گفت: از روز یکشنبه تا چهارشنبه هفته جاری با توجه به سرعت وزش باد در چشمه‌های غبار عراق و سوریه و جریان های غربی شرایط برای تشکیل توده گرد و خاک و انتقال بخشی از آن به استان وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز:خبات قمری اظهار داشت: پدیده گرد و خاک موجب کاهش نسبی دید و کیفیت هوا در نوار غربی و نیمه جنوبی استان می‌شود اما میزان غلظت آن بالا نیست.

وی افزود: در بعدازظهر روزهای یکشنبه تا سه شنبه همچنین سرعت وزش باد در نواحی مرتفع و نیمه شرقی استان گاهی شدید و همراه با خیزش گرد و خاک محلی است.

کارشناس اداره کل هواشناسی کردستان ادامه داد: علاوه بر این شاهد افزایش پوشش ابر نیز خواهیم بود و در برخی نقاط به ویژه برای روز دوشنبه امکان بارش ضعیف و پراکنده وجود دارد.

وی اضافه کرد: از لحاظ دمایی هم تا پایان هفته تغییرات قابل توجه نیست و همچنان گرما تداوم دارد.

قمری یادآور شد: در شبانه روز گذشته روستاهای قاملو قروه و سراب شهرک دهگلان با دمای هفت درجه خُنک‌ترین و روستای سلین سروآباد با دمای ۴۱ درجه سانتی گراد گرمترین نقاط استان بودند دمای شهر سنندج مرکز استان هم بین ۱۵ و ۳۶ درجه سانتی گراد گزارش شد.

اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود) و ۱۳ ایستگاه اقلیم‌شناسی، ۷۹ ایستگاه باران‌سنجی و سه ایستگاه جاده‌ای است و این ایستگاه‌ها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازه‌گیری، ثبت و مخابره می‌کنند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=3404

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.