به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی چالاک نیوز، دور مقدماتی رقابت های فوتبال انتخابی المپیک ناشنوایان که از روز چهارشنبه 12 خرداد با حضور هفت تیم ایران، عراق، مالزی، کره جنوبی، ازبکستان، افغانستان و تایلند در مجموعه ورزشی المپیک جزیره کیش آغاز شده بود عصر امروز پنجشنبه 20 خردادماه با برگزاری دیدار نهایی به پایان رسید.
تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران در دیدار فینال انتخابی المپیک ۲۰۲۲ ناشنوایان از ساعت ۱۸ امروز در ورزشگاه المپیک کیش به مصاف تیم عراق رفت و با نتیجه 3 – 2 به برتری دست یافت و با کسب عنوان قهرمانی این مسابقات جواز حضور در رقابت های المپیک 2022 برزیل را بدست آورد.
در نیمه نخست، تیم ایران در حالی با 2 گل زده به رختکن رفت که تیم عراق یک ضربه پنالتی در این نیمه از دست داد.
در نیمه دوم، عراقیها توانستند گلهای خورده را جبران کنند و بازی را به تساوی بکشانند، اما ایران در آخرین دقایق بازی صاحب یک ضربه پنالتی شد و با به ثمر رساند گل سوم عنوان قهرمانی و جواز حضور در المپیک 2022 برزیل را کسب کرد.
همچنین در دیدار ردهبندی تیم ازبکستان که به تساوی ۲ – ۲ در دیدار نخست برابر کرهجنوبی دست پیدا کرده بود در وقت اضافه بازی توانست به نتیجه ۳ – ۲ و در مجموعه (۵ – ۴) دست پیدا کند و در جایگاه سوم این مسابقات ایستاد.
گفتنی است؛ “میلاد محمدی” فوتبالیست ناشنوای کردستانی در ترکیب تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران حضور دارد.
در دیدار پایانی این مسابقات، فرانکل جاکوف رئیس انجمن بینالمللی فوتبال ناشنوایان، پرگر رئیس ورزش ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه، مهدی علینژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و مهران تیشهگران رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان کشور از نزدیک نظاره گر بازی بودند.
شایان ذکر است؛ محمدحسین ضیایی به عنوان سرمربی هدایت ناشنوایان ملی پوش تیم فوتبال کشورمان را برعهده داشت و بیژن ذوالفقارنسب مربی بادانش کردستانی نیز مدیر فنی این تیم بود.