به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی چالاک نیوز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ بهمن مرادنیا با بیان اینکه تصویب منطقه آزاد بانه- مریوان بعد از سالها نهایی و مورد توافق و تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت، اظهار داشت: ایجاد منطقه آزاد در بانه و مریوان فرآیند توسعه کردستان و جذب سرمایه گذاران را سرعت میبخشد.
وی با تقدیر از مجلس شورای اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجموع دستگاهها، نهادها و ارگانهایی که برای تصویب منطقه آزاد بانه مریوان تلاش کردند، گفت: تصویب منطقه آزاد بانه – مریوان خبری بسیار خوش و مسرت بخش برای مردم استان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
استاندار کردستان اضافه کرد: بی گمان تصویب منطقه آزاد بانه- مریوان موجب هم افزایی، همدلی و وفاق بیشتر مردم و نظام خواهد شد و در آینده می تواند نقش بسیار پررنگ و بسزایی در کاهش بیکاری و پدیده کولبری داشته باشد.