• امروز : شنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 23 August - 2025
1
استاندار کردستان:

مشکلات معیشتی خبرنگاران باید حل شود

  • کد خبر : 12002
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۰
مشکلات معیشتی خبرنگاران باید حل شود
استاندار کردستان گفت: راهکارهای اجرایی برای بهبود وضعیت معیشتی و مالی خبرنگاران و در مجموع اهالی رسانه استان ارائه شود.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز، آرش زره‌تن لهونی شامگاه جمعه در دیدار با اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات، روسای انجمن های صنفی نشریات محلی و ورزشی نویسان استان که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما این بود که امسال در روز خبرنگار در جمع اصحاب رسانه حضور پیدا و از زحمات آنان قدردانی کنیم، به همین منظور به همراه رئیس مجمع نمایندگان استان، از طرف دولت و مجلس، در خانه مطبوعات حضور یافتیم.

وی با بیان اینکه خانه مطبوعات، خانه همه اهالی رسانه است، افزود: در این نشست، هر یک از اعضای هیات‌مدیره به نمایندگی از همکاران خود، نکات کارشناسی، منسجم و سازنده‌ای را مطرح کردند.

استاندار کردستان با اشاره به جایگاه ویژه خبرنگاران گفت: در همه جوامع، خبرنگاران از نخبگان محسوب می‌شوند و در استان ما نیز این قشر متشکل از افراد سرآمد و متخصص است.

لهونی بیان کرد: مشکلات معیشتی این قشر برای ما دغدغه‌برانگیز است و باید به دنبال راهکارهای اجرایی برای بهبود وضعیت مالی و معیشتی خبرنگاران و عکاسان باشیم.

وی اضافه کرد: اگر امکان آن فراهم بود، در به‌کارگیری نیروهای توانمند حوزه رسانه در ادارات مختلف هیچ تعللی نمی‌کردیم ولی این هزینه‌کرد بودجه باید براساس محل‌های تعریف‌شده انجام شود.

استاندار کردستان در خصوص استفاده از اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکت‌های تولیدی برای حوزه رسانه گفت: وزارت کار به شرکت‌های زیرمجموعه خود ابلاغ کرده که این اعتبارات را در حوزه مدرسه‌سازی و آموزش فنی و حرفه‌ای هزینه کنند.

لهونی بر ضرورت تشکیل کارگروه رسانه‌ای در استان تأکید کرد و افزود: این کارگروه می‌تواند مسائل حوزه رسانه را به‌صورت تخصصی بررسی و حمایت‌های لازم را از خبرنگاران به عمل آورد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان نیز با تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه اظهار کرد: وظیفه ماست که به خدمت اهالی رسانه برسیم و این روز را به آنان تبریک بگوییم.

محمدعظیم ملک بیان کرد: اهالی رسانه مسئولیت و مأموریت حساسی بر عهده دارند و با انتشار اخبار، مردم را بیش از پیش در جریان واقعیت‌ها قرار می‌دهند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=12002

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 11در انتظار بررسی : 11انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.