• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
1

مردم نگرانی در خصوص کمبود گوشت مرغ نداشته باشند

  • کد خبر : 10672
  • ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
مردم نگرانی در خصوص کمبود گوشت مرغ نداشته باشند
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از توزیع ۴۳۰ تُن گوشت مرغ در سطح استان خبر داد و گفت: مردم نگرانی در زمینه کمبود گوشت مرغ نداشته باشند.

به گزارش چالاک نیوز، حسین رحیمیان اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در استان کردستان ۹۶ هزار و ۴۵۰ تومان است و امروز و فردا هیچ‌گونه افزایش قیمتی در خصوص گوشت مرغ نداریم.

وی با بیان اینکه امروز ۴۳۰ تُن لاشه مرغ در سطح استان توزیع شده است، افزود: مردم نگرانی در خصوص کمبود گوشت مرغ نداشته باشند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان خاطرنشان کرد: از صبح امروز گشت‌های تعزیرات در سطح استان فعال بوده و نظارت کامل بر تمام کالاهای پرمصرف مربوط به ۱۳ بدر از جمله گوشت قرمز و مرغ با جدیت بیشتر در حال انجام است.

رحیمیان تاکید کرد: شهروندان و مسافران در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله گران‌فروشی می‌توانند گزارش‌ها و شکایات خود را در سامانه اینترنتی ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی ثبت کنند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=10672

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.