به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز، سرهنگ عبدالله فاتحی با بیان اینکه این باند با یک دستگاه خودروی پژو در سطح شهرستانهای سنندج قروه و دهگلان اقدام به جیب بری میکردند گفت: این باند ۳ نفره تاکنون به ۴۰ فقره سرقت اعتراف کرده اند.
وی از مردم خواست چنانچه در این زمینه شکایتی دارند به پلیس آگاهی استان مراجعه کنند.
رئیس پلیس آگاهی استان با بیان اینکه در ۹ ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۱ درصد سرقتهای استان کشف و سارقان دستگیر شده اند اظهار داشت: کشف سرقتهای انجام شده در این مدت نسبت به سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.
سرهنگ فاتحی با تاکید بر اینکه ۸۰ درصد سرقتهای انجام شده در سالجاری سرقت لوازم داخل خودرو، خانه باغها و مزارع بوده است به شهروندان توصیه کرد: نسبت به ارتقاع ضریب حفاظتی خانه باغها، نصب دوربینهای مدار بسته، حصارکشی و استقرار نگهبان در این اماکن اقدام کنند.