• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
11

تمام راه های اصلی استان کردستان باز است

  • کد خبر : 2911
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
تمام راه های اصلی استان کردستان باز است
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان گفت: در حال حاضر و با تلاش‌های شبانه‌روزی راهداران و سایر عوامل، تمام راههای اصلی استان باز بوده و تردد در آنها جریان دارد.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز، رامبد نوذری اظهار داشت: هم‌اکنون برای حفظ ایمنی کاربران جاده ای  فقط در سه راه فرعی ایرانخواه – تکاب، سقز- مریوان و سروآباد – کامیاران اجازه تردد داده نشده است.

وی افزود: طی ۲ جبهه بارشی اخیر توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ۸۰ هزار کیلومتر باند برف‌روبی، ۷۰۰ هزار تن حجم برف جابجا شده و حدود چهار هزار نفر خودرو رهاسازی شده است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان با بیان اینکه حدود ۴۰۰ نفر در راهدارخانه‌های استان اسکان یافته اند، گفت: از حدود یک هزار و ۷۰۰ روستا، یک هزار و ۴۰۰ روستا حداقل ۲ بار در این مدت برف روبی شده است.

وی با اشاره به بازگشایی راههای روستایی که بدلیل بارش برف و کولاک مسدود شده بود، اضافه کرد: در حال حاضر راه ارتباطی ۹۰ درصد روستاهای استان باز بوده و حدود ۲۰۰ روستا هنوز مسدود است که تلاش برای بازگشایی آنها ادامه دارد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=2911

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.