• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
2

بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در کردستان ممنوع است

  • کد خبر : 11655
  • ۰۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱
بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در کردستان ممنوع است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از ممنوعیت بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز و بدون پروانه کار در واحدهای مختلف کارگری در کردستان خبر داد.

به گزارش چالاک نیوز،برهان صلواتی در گفت و گو با خبرنگاران در سنندج، گفت: بکارگیری اتباع خارجی در تمامی واحدهای صنفی، واحدهای تولیدی، صنعتی و کارگری و همچنین در ساخت و سازهای ساختمان ها و ابنیه در استان ممنوع است و با کارفرمایان متخلف برخورد قضایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه اولویت فرصت های شغلی با جوانان و نیروهای بومی استان است، افزود: طبق ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی توانند در ایران مشغول بکار شوند، مگر آنکه دارای رویداد ورود به کشور با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آئین نامه های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اظهار کرد: اگر کارفرمایان، کارخانجات و واحدهای کارگری در هر شرایطی کمبود نیرو دارند، با ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی سطح استان مکاتبه و موارد مورد نیاز را اعلام کنند.

صلواتی ادامه داد: یکی از وظایف بازرسان کار در بازرسی از واحدهای کارگری، کارخانجات و کارگاه های ساختمانی و شناسایی اتباع خارجی بدون پروانه کار است و در صورت مشاهده، کارفرمای متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.

وی بر لزوم فرهنگ سازی شهروندان و کارفرمایان در عدم بکارگیری اتباع بیگانه تاکید کرد و خواستار آموزش های لازم از طریق رسانه ملی به کارفرمایان شد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=11655

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.