به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، علی پناهی اظهار کرد: بررسی آخرین نقشهها و مدلهای پیشیابی هواشناسی؛ طی امروز بتدریج پوشش ابر در آسمان استان افزایش می یابد، برهمین اساس و از بعدازظهر تا اواخر شب در برخی ساعات رگبار پراکنده باران، وزش باد گاهی شدید و در ارتفاعات نیز مه رقیق پیش بینی می شود.
وی با بیان اینکه برای روزهای یکشنبه و دوشنبه در برخی ساعات پوشش ابر و وزش باد خواهیم داشت، اضافه کرد: در روزهای سه شنبه تا پنجشنبه سامانه بارشی وارد منطقه خواهد شد که سبب بارش باران و در ارتفاعات نیز بارش برف و کولاک می شود.
معاون توسعه پیش بینی هواشناسی کردستان افزود: در شبانهروز گذشته سلین در منطقه اورامان با ۱۹.۸ درجه سانتیگراد، سرواباد با ۱۷.۶ درجه، مریوان با ۱۷.۴ درجه و سنندج با ۱۶.۷ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین نقاط استان و قاملو با منفی ۶ درجه سانتیگراد، دهگلان و بابارشانی با منفی پنج درجه، دیواندره (نساره) با منفی چهار درجه و زرینه با منفی سه درجه سردترین نقاط استان بودند.