• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
10

انسداد گردنه «تیتور» محور سنندج ـ مریوان

  • کد خبر : 6876
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۳۶
انسداد گردنه «تیتور» محور سنندج ـ مریوان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان از انسداد گردنه «تیتور» محور سنندج ـ مریوان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، فرزاد حسنی از انسداد گردنه «تیتور» محور سنندج ـ مریوان خبر داد و اظهار داشت: به دلیل وقوع بارش برف در این محور، از صبح امروز تاکنون این مسیر مسدود شده اما همکاران در جاده حضور داشته و مشغول بازگشایی هستند.

وی افزود: البته یک دستگاه اتوبوس به دلیل لغزنده بودن سطح جاده، با قیچی کردن خودروی خود، مسیر جاده را مسدود کردند که برای مدتی موجب افزایش تراکم ترافیک و ماندن خودروها در این محور ارتباطی شده اما خوشبختانه هیچ مشکلی برای سرنشینان خودروها پیش نیامده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان درباره آخرین وضعیت راه‌ها تصریح کرد: هم‌اکنون در محور بانه ـ سقز، دیواندره، گردنه ماموخ محور سنندج-دیواندره و سایر مسیرهای ارتباطی استان شاهد بارش هستیم اما تردد به راحتی انجام و گزارشی مبنی بر مسدودی محورها وجود ندارد.

وی گفت: اکیپ‌های راهداری نیز فعال و ماشین‌آلات و تجهیزات و اکیپ‌ها در محورهای ارتباطی استان در آماده باش هستند.

حسنی با تأکید بر اینکه به همه راننده‌ها توصیه داریم در محور‌های اصلی و برف‌گیر از سفر‌های غیر ضرور اجتناب کنند، تصریح کرد: رانندگان عبوری در محورهای مواصلاتی در زمان‌های مختلف به خصوص زمانی که به دلیل بارندگی، جاده لغزنده و نیاز به سرعت مطمئن است، باید بیش از دیگر مواقع، احتیاط کنند.

به گزارش تسنیم؛ تعدادی از معلمان منطقه کلاترزان صبح امروز در تماس تلفنی با خبرنگار تسنیم، از ماندن در این محور ارتباطی خبر دادند و خواستار پیگیری این وضعیت شدند. پیگیری‌ها حاکی از آن بود که تا ساعت 8:45 دقیقه معلمی نتوانسته بود در سر کلاس‌های درس حضور یابد.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=6876

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.