• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
7
معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی کردستان:

اقامتگاه‌های بوم‌گردی بهترین محرک‌ رونق اقتصادی در روستاها هستد

  • کد خبر : 6994
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۹:۲۱
اقامتگاه‌های بوم‌گردی بهترین محرک‌ رونق اقتصادی در روستاها هستد
معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی کردستان گفت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی از بهترین محرک‌های رونق اقتصادی در روستاها هستند که می‌توانند زمینه اشتغال پایدار را فراهم کنند.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، آرمان وطن‌دوست پنج شنبه شب در دوره آموزشی که با عنوان «مفهوم بوم‌گردی و آشنایی با علم تفسیر در اکوتوریسم» ویژه متقاضیان اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان که به‌مدت یک‌روز در اقامتگاه «ژاوه‌رود» روستای گردشگری «آویهنگ» سنندج برگزار شد، اظهار کرد: یکی از عوامل مؤثر در توسعه صنعت گردشگری استان، استفاده از نیروهای علمی و متخصص و ارائه آموزش‌های تخصصی به‌منظور ارتقای کیفیت ارائه خدمات و سطح رضایت‌مندی مهمانان و گردشگران است.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با بیان اینکه توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید مبتنی بر صیانت از ظرفیت‌های فرهنگی و معنوی روستاها باشد، افزود: بوم‌گردی فقط اسکان گردشگر در خانه‌های روستایی نیست، بلکه باید مدیران و ساکنان آن منطقه بدانند که چگونه گردشگران داخلی و خارجی را برای سفر به روستاها ترغیب کنند.

وی عنوان کرد: امید است با ارائه آموزش‌هایی در این خصوص، شرایطی برای گردشگران به‌وجود آید که در کنار اقامت، از نمادهای فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید کرده و از نزدیک تجربه یک زندگی روستایی را داشته باشند.

‌وطن دوست با بیان اینکه اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید محلی برای معرفی آداب و رسوم منطقه باشند، گفت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی یکی از بهترین محرک‌های رونق اقتصادی در روستاها هستند که می‌توانند زمینه ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق را فراهم کنند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=6994

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.