• امروز : پنجشنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 8 January - 2026
0

افزایش ۶۸ درصدی ارزش واردات از گمرکات کردستان

  • کد خبر : 12939
  • ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۹:۲۷
افزایش ۶۸ درصدی ارزش واردات از گمرکات کردستان
ناظر گمرکات کردستان گفت: ارزش واردات انجام شده در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۸ درصد افزایش داشته است.

به گزارش چالاک نیوز فرامرز امیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران ظهار کرد: میزان واردات قطعی و ورود موقت از گمرکات استان در ۹ ماهه امسال بیش از ۱۸۴ هزار تن کالا به ارزش افزون بر ۵۹۲ میلیون دلار بوده است.

وی میزان واردات قطعی در این مدت را بیش از ۱۰۱ هزار تن به ارزش ۲۷۷ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: واردات از نظر وزنی نیز رشد ۳۴۶ درصدی داشت.

ناظر گمرکات کردستان بیان کرد: شمش طلا، شمش و ضایعات آلومینیوم، موز سبز، ماشین‌آلات، مواد اولیه، قطعات خط تولید و اقلام مورد نیاز مرزنشینان از جمله کالاهای وارداتی استان بوده که از کشورهایی مانند عراق، امارات، چین، هند، ترکیه، ایتالیا و اتریش وارد شده است.

امیدی یادآور شد: در این مدت بیش از یک میلیون و ۱۵۱ تن کالا به ارزش افزون بر۵۸۰ میلیون دلار از مرزهای استان به خارج از کشور صادر شده است.

وی ادامه داد: از مجموع صادرات انجام‌شده، ۸۴۷ هزار تن کالا به ارزش بیش از ۳۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان اظهار و ترخیص شده که این میزان از نظر وزن و ارزش نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد کاهش داشته است.

مرز رسمی باشماق مریوان در کردستان یکی از مهمترین مرزهای رسمی زمینی ایران با اقلیم کردستان عراق به شمار می‌آید.

گمرکات استان کردستان با شعبه های فعال در سنندج، باشماق مریوان و سیرانبند بانه به فعالان اقتصادی خدمات گمرکی ارائه می کند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=12939

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.