• امروز : یکشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 24 August - 2025
12

آغاز برداشت انار در کردستان

  • کد خبر : 6279
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۶
آغاز برداشت انار در کردستان
با آغاز فصل برداشت انار در کردستان، پیش بینی می‌شود ۱۰ هزار تن از این محصول از سطح باغات استان برداشت شود.

به گزارش پایگاه خبری چالاک نیوز ، زاهد حاجی میرزایی اظهار داشت: در استان کردستان ۶۱۵ هکتار از باغات به تولید محصول انار اختصاص یافته است که باغات شهرستان‌های سروآباد، کامیاران و سنندج زیر کشت این محصول است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان مهم ترین ارقام انار تولیدی در کردستان را ملس ساوه، شیشه کپ و محلی اورامان عنوان کرد و گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۱۰ هزار تن انار  از سطح باغات این استان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه ۸۰۰ بهره بردار کردستانی در تولید این محصول فعالیت دارند، ادامه داد: برداشت انار از سطح باغات کردستان از هم اکنون آغاز شده و تا اواخر آبان ماه ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=6279

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.