• امروز : شنبه, ۱۷ مرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 8 August - 2026
1

گمرک باشماق مجوز ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی گرفت

  • کد خبر : 13182
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۹:۰۶
گمرک باشماق مجوز ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی گرفت
ناظر گمرکات کردستان از تخصصی شدن گمرک باشماق در حوزه ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف رفع مطالبات فعالان اقتصادی و تسهیل فرآیند واردات تجهیزات تخصصی انجام شده است

ه گزارش چالاک نیوز، فرامرز امیدی در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: با توجه به مطالبات ذی نفعان و در نتیجه پیگیری های مستمر گمرکات کردستان، گمرک باشماق به عنوان گمرک تخصصی ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی انتخاب و معرفی شد.

وی افزود: استان کردستان به دلیل برخورداری از راه های مواصلاتی گسترده و معادن متعدد، نیازمند تقویت تجهیزات و ماشین آلات تخصصی در این حوزه است و با ابلاغ این مجوز، بخش قابل توجهی از مشکلات موجود در زمینه واردات و ترخیص این ماشین آلات کاهش خواهد یافت.

ناظر گمرکات استان کردستان و مدیرکل گمرک سنندج اظهار کرد: این مجوز می تواند نقطه عطفی در رونق کسب وکار، توسعه فعالیت های معدنی و پایداری اشتغال در استان باشد.

امیدی با اشاره به آمادگی گمرکات استان برای ارائه خدمات به فعالان اقتصادی، ادامه داد: واحدهای بزرگ و کوچک فعال در این حوزه می توانند از ظرفیت و امتیاز اختصاص یافته به گمرکات کردستان در بخش ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی بهره مند شوند.

وی یادآور شد: تخصصی شدن گمرک باشماق، علاوه بر تسریع در فرآیند ترخیص، زمینه کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری فعالیت های معدنی و عمرانی در استان را نیز فراهم می کند.

لینک کوتاه : https://chalaknews.ir/?p=13182
  • دیدگاه‌ها برای گمرک باشماق مجوز ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی گرفت بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.